ISKRENO GOVOREĆI…O HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA


Ovan ne prihvata ‘ne’ kao odgovor. Ako I prihvati, to je zato jer je pronasao nesto bolje. voli biti nezavisan, I da ne ovisi o drugima. Ako se to I desi, ne traje dugo.
Bik ima dosta strpljenja. Stoga ako ih vidite ljute, znaci da ste ih konacno razljutili, nakon nekoliko protesta. vole biti okruzeni lijepim stvarima. Ne moraju nuzno biti skupe stvari. Cak ih I poprave prije nego ih odbace.
Blizanci uzivaju uzimate stvari prelako I ne previse ozbiljno. Ne osjecaju se svoji ako prekinu sa svojim sitnim opsesijama. Zele nekog ko ih razumije vise od svih. Trebaju nekog ko ce im pustiti da budu sto jesu, I pridruziti im se u tome.

Rak djeluje stidljivo, ovisno kako ih dozivite na prvu. Ali vole upoznati ljude o kojima ce brinuti I uzivati u zivotu.
Zele biti s ljudima koji ce uvijek s njima ostati u kontaktu I biti dio njihovog zivota. Zele ljude koji ce se boriti da ih zadrze.
Lav uziva davati ljudima zasluzene nagrade I paznju, ali isto to ocekuju I zauzvrat.
prihvatice izvinjenje jedino ako im drugi to nadoknaditi I borice se da im se vrate

Djevica moze biti mirna kad je okruzena dobrim prijateljima, ili kad je sama I ima savrsen red u mislima. imaju srce od celika I ne podnose kad neko hoce da im ga smeksa, samo da bi ga slomio.

Vaga ne moze dobiti dovoljno od svojih partnera. Zeli fer odnos, koliko davanja, toliko uzimanja, u protivnom osjeca da cini previse. ne podnosi ako ravnopravnost preteze u jednu stranu. U tome su prezahtjevni. Sve je u ravnopravnosti.

Skorpija ce svim silama nastojati doci do cilja. Njihova odlucnost je bez premca ako ostanu fokusirani. moze djelovati slatko I nevino, ali moze postati zlobna kad je prezrena I ne pusta nista, makar bila I iznad njih.

Strijelac, je uvijek po stresom kad se nadje u situaciji da je stjeran u kut ili izmanipuliran. Tad jednostavno samo ode! vole uvijek iskusiti nove stvari. I nije im bitno I ako gube stvari, dok god imaju.
nesto da dovrse.

Jarac se uziva zabavljati koliko I raditi. Najvise vole kad su sami sebi sef, da imaju vise vremena za uzivanje. definitivno nije onakav kakvim ga smatraju. Sviju pravu stranu ce pokazati ljudima za koje znaju da brinu o njima dovoljno

Vodolija voli djelovati vise logicno nego emotivno, ali na njihovo zaprepastenje odustaju to da pokazu. Ipak, vole logicne odluke! ce vas voli onakvima kakvi jeste i nece vam suditi, osim po osobnosti. Oni vide iza onog sto drugi posjeduju.

Ribe zive u svijetu, odvojenom od svijeta u kojem svi ostali zive. Oni ne slijede pravila koja drugi slijede. Oni slijede svoje srce. nece odustati od vas cak iako ste ih povrijedili. Ali ce ostati cvrsti, da mogu nastaviti pomagati drugima.

Konsultujte astrologa, više informacija vezanih za astrološku analizu, Natalna karta ili neki od pomoćnih horoskopa, zatražite porukom u inbox našeg Fb profila ovdje ili na nas e-mail; astropraksa@gmail.com

Komentariši