Isporuka narudžbe

Za mnoge koji se interesiraju za Narudžbu nekog od horoskopa želim navesti da postoji nekoliko opcija na koji isporučujem vaše odgovore:

1. U pisanoj formi putem e-maila. Dakle, nakon narudžbe na email: astropraksa@gmail.com, na koji mi dostavite vase podatke i postignemo dogovor o izradi Natalne karte i nekog od pomoćnih horoskopa, odgovore vam dostavljam na vašu e-mail adresu.

2. U pisanoj formi  ili u razgovoru (chatu) putem Facebooka. Narudžbu još možete izvršiti i putem FACEBOOKA (stranica ASTROPRAKSA), te vam vašu narudžbu mogu isporučiti u pisanom obliku (kao dokument) putem Facebooka ili tumačim putem chata na Facebooku u ugovorenom terminu.Tom prilikom mi mozete postaviti pitanja vezana za vasu ptrenutnu problematiku, a na koja ću direktno tokom razgovora potražiti astrološki odgovor za vas. Dogovor o terminu dogovoramo tokom narudžbe putem telefona, facebooka ili emaila astropraksa@gmail.com.

3. U pisanoj formi putem pošte. Nakon narudžbe  Natalne karte i nekog od pomoćnih horoskopa, odgovore vam dostavljam na vašu poštansku adresu.

4. Razgovor putem SKYPE-a Narudžbu još možete izvršiti i putem FACEBOOKA (stranica ASTROPRAKSA), te vam vašu narudžbu tumačim u razgovoru na Skype-u u ugovorenom terminu.Tom prilikom mi mozete postaviti pitanja vezana za vasu ptrenutnu problematiku, a na koja ću direktno tokom razgovora potražiti astrološki odgovor za vas.  Dogovor o terminu dogovoramo tokom narudžbe putem telefona, facebooka ili emaila astropraksa@gmail.com.

NARUDŽBA HOROSKOPA I CIJENE – KLIKNITE OVDJE!

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s