HOROSKOP ZA NOVEMBAR / STUDENI 2015.


horoskop_1383242855_670x0OVAN – Na pomolu su rješenja po pitanju financijske situacije. U Novembru vas očekuje borba za poslovnu poziciju, ali planete podržavaju vašu poslovne napore. U ljubavi su vaša osećanja suzdržana. Izazovne ljubavne situacije i potencijalne sukobe s partnerom očekujte od 11. novembra. Možda je vrijeme da se okončaju klimave veze. Pozitivan poslovi glas, zakonski papiri i ugovoru vam dolaze oko 14. novembra. Kraj mjeseca vam donosi pogodnosti u vezi sa zakonima i inostranstvom. Neke pripadnike znaka očekuju razvodi i prekidi veza.

BIK – Energija vam je u padu, prihvatate da se stvari riješe same od sebe, kao da ste umorni od suočavanja. Ovo je pogodan period da riješite, prizemljeno, svoju ljubavnu situaciju i odnose s djecom, iako će vam trebati dosta diplomatije i strpljenja. Poslovna situacija i napredovanje ide uzlaznom putanjom od 6. novembra. Energiju je potrebno da uložite u kreativnost i stvaranje, ljubav, djecu, a možete i da rizikujete u financijskom smislu. Ne pouzdavajte se u autoritete i prijatelje koliko u vlastite snage. Može biti prisutno nerazumjevanje s partnerom posebno oko 15. novembra. Ugodni intimni i porodični trenuci vas očekuju oko 28. novembra.

BLIZANCI – Očekujete previše od poslovnog napredovanja, možda je bolje da budete realniji po pitanju ostvarivanja poslovne pozicije. Ukoliko ste u inostranstvu, rad sa strancima je podržan. Ipak, potrebno je više strpljenja da budete prihvaćeni od okoline. Svu energiju usmjerite na sređivanje doma ili porodične situacije, kao i mjesta boravka. Izazovi vas očekuju od 6. novembra, posebno u ljubavi. Ipak, pozitivni ljubavni i bračni događaji vas očekuju od 17. novembra. Pripazite na sukobe s partnerom, nesporazume i probleme s inostranstvom i zakonima oko 24. novembra. Iznenadna poznanstva i ljubavni događaji vam slijede od 28. novembra.

RAK – Ovo je mjesec koji će za vas proteći sa ugodnim događajima po pitanju ljubavi, djece, financijskih ulaganja i kreativnih aktivnosti. Slobodnim pripadnicima znaka otvaraju se mogućnosti za nova ljubavna poznanstva već početkom mjeseca, a i povoljna financijska situacija omogućava vam rješavanje privatne situacije. Ovo može biti vrijeme povoljno za brak i preseljenja. Iskoristite povoljne prilike do 11. novembra. Možda vam prijeti okaz ili promjena posla oko 22.novembra. Razmislite o promjenama i opredijelite se za ljubav, porodicu i voljene, tu vam planete daju podrsku i bolji protok energije.

LAV – Iako ste početkom mjeseca opterećeni porodičnom situacijom i problemima, kao i promjenama na poslu, a što se odražava na privatnom životu, krajem mjeseca ćete odahnuti. Od 11. novemrba imaćete prilike za rješevanje ljubavne situacije, nova poznanstva i intimne trenutke. Potrebno je da prihvatite svoju ljubavnu situaciju i partnera, ovaj put ozbiljno. Poslovna rješenja i ugovori te zakonske odluke i papiri su na pomolu od 23. novembra. Od 23. novembra, one slobodne, pogodiće ljubavna strijela! Mjesec iskoristite za zbližavanje. U poslu budite fleksibilniji.

DJEVICA – Djevice ovaj mjesec moraju raditi na povećanju lične vrijednosti i više ugađati sebi nego drugima. Ovo će vam donijeti transformaciju koja će vam u život donijeti ljubav, a što će vas preporoditi. Uložiti maksimalno energiju i vrijeme u uljepšavanje, obrazovanje, promjenu navika edukaciju, poklonite sebi nešto lijepo. Ne maštajte o braku ili poslovnom udruživanju, može biti obmana, bolje je da prvo riješite svoje stavove. Porodični problemi i izazovi su na pomolu oko 24. novembra. Ostanite pribrani i odvažni, držite se svojih ciljeva i sačuvajte optimizam.

VAGA – Skupljate snagu, planirate i poprilično ste u izolaciji, a prije nego pred druge iznesete svoje nove ideje i zamisli. Potražite pomoć prijatelja i bliže rodbine. Od 13. Novemrba vas očekuju sjajni ljubavni događaji, iznenadna poznanstva, ljubavi, posjete, a imaćete prilike i unaprijediti svoju financijsku situaciju. Pazite na napetosti u odnosu s partnerom oko 22. novemrba. Bićete usmjereni na poslove što će uzrokovati napetosti i nervozno ponašanje s vaše strane. Krajem mjeseca vas očekuju povoljni ugovori, kraća putovanja. Zbog vaše usmjerenosti na ciljeve možete nervozu usmjeriti na partnera i voljene, pripazite, posebno oko 29. novembra da ne napravite štetu u odnosima. Kraj novembra vam donosi mnogo energije i borbenosti.

ŠKORPIJA – Novemabar vam je naklonjen, ne samo jer vam je rodjendan, već su se i zvijezde lijepo posložile. Možete uživati lijepo i ugodno vrijeme sa prijateljima, a  preko prijatelja vas očekuju romantična poznanstva. Uspjećete naplatiti svoj trud, posebno oni koji imaju privatne poslove, kao i dobiti kredit od banke ili pozajmice. Nemojte previše očekivati od ukućana, ili idealizirati dom. Mnogi će maštati o kući u inostranstvu ili na moru. Puni ste mašte i intuicije, pa iskoristite ovu energiju za kreativni rad, a ne samo sanjarenje. Na poslu ćete morati biti fleksibilniji i malo zaboraviti na sumnjičavost u uspjeh. Od 24. novembra u fokusu će vam više biti zarada i posao. Sretan rođendan!

STRIJELAC – U novembru ćete se morati suočiti s poteškoćama i preprekama, posebno na poslovnom planu, u vezi školovanja, ali i finansija. Ni situacija na polju ljubavi nije stabilna. Moraćete poraditi na komunikaciji s okolinom, uz više dosljednosti, a manje obećanja koja ne možete ispuniti. Možda ćete imati i manje ljubavne obračune i razočarenja, koja će vas psihološki opterećavati, pa nećeti biti u punom elanu, a što će posebno biti naglašeno od 7. novembra. Povoljnija situacija za vas na nebu dolazi od 13. novembra, kada ćete biti u prilici da riješite ljubavne i poslovne nesporazume, a one slobodne očekuju interesantna i poznanstva. Više sreće vam dolazi od 23. novembra kada će većina planeta zadržati u vašem znaku. Kraj mjeseca je rezervisan za ljubav i ugodne trenutke!

JARAC – Novembar je počeo povoljno, posebno u financijskom smislu. Na poslu možete očekivati nove, manje ugovore i klijente. Spremni ste na pregovore, iako još uvijek morate poraditi na komunikaciji i odnosima s okolinom koja ne razumije vašu ambiciju. Od 12. novembra možete ući u zahlađenje odnosa s partnerima, a vaša ljubavna situacija će vas usporavati u donošenju odluka, zbog čega možete biti psihički opterećeni. Posebno emotivno izazovan i napet period vas očekuje od 22. novembra. Krajem mjeseca zvijezde su vam naklonjene u polju prijatelja, druženja, ali i naplate vaših poslova. Srećom, zadržali ste optimističan stav, a što će vam pomoći da napredujete u svim oblastima života.

VODOLIJA – Još uvijek ste pod dojmom ljubavi i strasti, i želite da potraje. Polet i energija koju osjećate tjera vas da dajete sve od sebe i na poslu. Komunikacija vam ide odlično, pa ste u mogućnosti proširiti krug prijatelja, ali i poslovne aktivnosti, posebno ako su vezane za grupe ljudi i internet. Oko 11. novembra počeće vas proganjati neke sumnje i negativne misli, posebno ako stvari ne budu išle po planu. Nemojte očajavati, ljubavna situacija se čini stabilnom, a poslovne prilike se otvaraju od 23. novembra, uz mogućnost napredovanja. Neke Vodolije će ući u bračne vode, što vam i nije svojstveno, ili se opredijeliti za zajednički život, a što zvijezde podržavaju krajem mjeseca.

RIBE – Partnerski i ljubavni odnosi vam donose mnogo problema i sukoba, počinjete biti ljubomorni i nesigurni. Čini vam se da se sve urotilo protiv vas. Skupite hrabrosti i istupite u javnost, izlazite, angažujte se, i prebrodićete ovaj kritičan period. Povoljan glas imate već od 10. novembra. Iskoritite povoljan uticaj planeta do 23. novembra da se okružite pozitivnom energijom, novim ljudima i prilikama, jer u protivnom vas očekuje težak period. Osobe od uticaja i politike mogu vam biti od pomoći. Energiju je poželjno da usmjerite na zadržavanje poslovne pozicije.

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s