HOROSKOP ZA RUJAN 2015.


horoscope-1

OVAN – Septembar vam donosi poteškoće u komunikaciji s partnerom. Neki raskidi su neminovni. Većinu mjeseca možete provesti u evaluaciji šta za vas znači ljubav, šta želite da dajete, a šta da primate. Ipak, od 6. septembra mnogi Ovnovi će se zaljubiti, jer imaju priliku za nova poznanstva i ljubavne sretne trenutke. Sva vaša energija biće u tome. Napokon ćete biti ulovljeni. Zvijezde su vam pripremile i neke karmičke susrete oko 21. septembra. Mnogima će se vratiti stara ljubav!

BIK – Realnost domaće situacije ne daje vam predah da se prepustite snovima i maštanju. Septembar je prekrasan da se upustite u neka maštanja. Bićete puni kreativnih ideja. Ovo je mjesec u kojem možete financijski da riskirate, pa čak i u ljubavi. Sve investicije su dobrodošle. Odnosi s partnerom su stabilini iako su okolnosti otežavajuće. Poslovna situacija se poboljšava od 21. septembra. Mjesec završava s nekim ljubavnim napetostima. Više sreće i ljubavi imaćete u sljedećem mjesecu.

BLIZANCI – Vaša energija treba da je usmjerena na porodicu, obaveze koje imate kod kuće i domaća pitanja. Možda ste se previše umorili od putovanja i neki prijatelji su vas se poželili pa je mjesec rezerviran i za neka druženja ali u domaćoj, kućnoj varijanti. U ljubavi ste još uvijek samo u “pregovorima”. Oko 29. septembra očekujte važan ljubavni poziv. Pokažite partneru više šta osjećate, nego šta mislite. Planirajte polako nove projekte.

RAK – Očekuje vas dosta prepiski, kraćih putovanja ili ugovora. Financije se popravljaju. Ograničenja na ljubavnom planu još uvijek stoje. Brakovi i duge veze su bez većih oscilacija. Oko 22. septembra će se pojaviti izazovne situacije koje će negativno utjecati na vaš posao. Možda ste još na čekanju. Više podrške imate na domaćem terenu nego kroz inostranstvo. Sudovi i zakonske stvari mogu biti odložene.

LAV – Vama nikako da se ustabili na ljubavnom planu, ali možda je to upravo to što vam zvijezde žele. Previše ste fiksni, prilagodjavanje će pomoći da budete manje ponosni i manje zahtjevni. Oko 10. septembra vam nebo šalje iznenadne ljubavne dogadjaje, budite spremni! Finansije vam idu bolje nego inače. Oko 19. septembra sjajan period za dom i porodicu. Nemojte se protiviti promjenama na poslu koje vas očekuju krajem mjeseca.

DJEVICA – Početak mjeseca može biti sjajan u finansijskom smislu. Iako je ovo mjesec vašeg rodjendana još zvijezde nisu na vašoj strani. U odnosu s partnerom više je sve kao u oblacima, nego ostvarivo. Nemate energije niti sklonosti da se eksponirate. Sve teško psihički proživljavate. U ljubavi možete ostvariti prednost jedino ako ste u dugoj vezi ili braku. Postizanje višeg položaja ili moći možete ostvariti samo kroz posao. Zadnja sedmica mjeseca donosi ograničenja kroz porodicu.

VAGA – Najviše koristi ćete imati od druženja i prijatelja, a mnoge Vage će započeti vezu s osobom koje znaju od ranije. Inače, planete nikako da vas popuste. Vaši odnosi, osim ako su prijateljske naravi, nikako da opstanu. Kroz dom ili privatni posao doživljavate transformaciju. Promjene su nužne. Oko 19. septembra povećavaju se prilike za komunikaciju, ugovore, kraća putovanja. Zadnji dan mjeseca nekim Vagama donosi raskide.

ŠKORPIJA – Neki vaši ideali i poslovni planovi mogu da se ostvare u ovom mjesecu. Pripazite na zakonska pitanja, kao i na poslove koje još držite u tajnosti. Situacija kod kuće nije idealna kao što mislite, postoje neke nejasnoće. Osjećate da nešto ne štima, i kao i obično vaš osjećaj vas ne vara. Sva vaša energija je u poslu, mada nećete osjećati potpuno zadovoljstvo. Ovo je mjesec pripreme. Svi vaši napori će se isplatiti naredni mjesec,posebno na ljubavnom planu.

STRIJELAC – Nikako da vas popuste ljubavni jadi. Ljubav vas jednostavno ne popušta. Obično ste vi oni koji ste nonšalantni i nehajni, a sad je neko prema vama. Doživljavate pravi ljubavni roman, epskih razmjera. Oko 10. septembra zvijezde vam daju šansu za ljubav i romantične trenutke. Može vam se vratiti i stara ljubav ili prijatelji. Za posao još niste bistre glave. Ima vremena. Već od 26. septembra vraćate se poslu s punim elanom. Poradite na komunikaciji s bliskim ljudima.

JARAC – Septembar je za vas i u ljubavnom i financijskom smislu jako dobar. Komunikacija s partnerom i bližom okolinom je pod opterećenjem. Ne osjećate se najbolje. Neki stari sukobi u odnosima izlaze na vidjelo. Ipak, neki Jarčevi će se upustiti u strastvenu ljubavnu vezu, s novim osobama ili poslovima. Uglavnom, u pitanju je novac drugih ljudi. Mjesec je pogodan za dobijanje nagrada i poklona. Neke od vas očekuje i preseljenje ili vame je tek po planu, ne morate da žurite.

VODOLIJA Ako ste našli pravog partnera imate razloga da budete zadovoljni. Savršeno vas može nadopunjavati vaša suprotnost. U protivnom dolaziće do sukoba i čak agresije, što nikako ne odobravate. Napore je najbolje usmjeriti na dodatne djelatnosti ili javne poslove, nagrada neće izostati. Finansije nisu redovne, ali ih očekujte. Neki sukobi u donosima mogu kulminirati oko 24. septembra. Možete očekivati novac koji vam duguju krajem mjeseca. Karijera dobija svoj pečat!

RIBE Realniji ste nego inače. Ukoliko niste poslušali savjet da se usmjerite na posao, sad ćete ispaštati zbog pretjeranih emocija i razočarenja u odnosima. Poslovne aktivnosti donose poboljšanje, ali možete psihički biti opterećeni. Energija vam je poprilično u padu kao i samopouzdanje. Možete imati nekih problema u vezi zakona, sudova ili imovine i novca. Oko 27. septembra dolaze vam ljubavne krize i mnogi raskidi koji neće biti baš bezbolni. Pripremite se!

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s