ENERGETSKA BLOKADA


ŠTA SU ČAKRE?

Ljudska aura je energetska matrica koja se nalazi oko fizičkog tijela i ima sedam osnovnih slojeva. Aura svake pojedine osobe napaja se energijom univerzalnog energetskog polja (orgon, prana, či) te zatim prosljeđuje u fizičko tijelo putem energetskih virova koje zovemo čakrama. Čakre tu energiju usisavaju i po energetskim kanalima (nadijima) šalju u žlijezde s unutrašnjim lučenjem, živce i krv. Svaka od sedam glavnih čakri je povezana s njoj odgovarajućim organima, žlijezdama i spletovima živaca.

Uoliko se osjećate depresivno, potišteno, ljutito, ne reagujete sukladno situaciji…vi ste žrtva disbalansa energetskih centara, čakri. Naravno, ovo je samo jedan vid manifesta disbalansa energetskih centara u nama. To se još i najčešće očituje bolešću fizičkog tijela jer, kao po pravilu, uvijek kasno saznamo šta je uzrok naše bolesti.

Savjetujemo vam reiki energetski tretman ili naš MANJU, energetski iscjeljujući privjesak. MANJU se programira po vašem datumu, mjestu u vremenu rođenja a ukoliko je bolest ili energetska blokada već zahvatila fizičko tijelo tada i po konkretno vašem problemu.

Vise informacija zatražite porukom u inbox ili na naš e-mail: astropraksa@gmail.com

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s