VELIKI LJETNI HOROSKOP 2012. – STRIJELAC


“VELIKI LJETNI HOROSKOP 2012. Podijelite s prijateljima koji su isti znak…. Sretno i dugo toplo ljeto želi vam vasa- ASTROPRAKSA))))”

Strijelčevi su ljeto započeli s nekim čudnim sukobom sa samim sobom i ostatkom svijeta.  Ovo ljeto kao da nemate plana, ni gdje bi ni kud bi, vise sve kao da radite spontano  ili preko volje. Zbog Marsa u Djevici vasi napori su veći nego obično, tako da umjesto da malo usporite, vi PRETJERUJETE. Pretjerujete u izlasicima, namećete neku svoju komunikaciju i teme, trošite više nego trebate, a sve da biste se osjetilji zadovoljniji. Odnosi s partnerom ne idu bas u pravcu kojim biste željeli, pa ste čak skloni smicalicama, kao i ekscesnim situacijama, samo da osjetite tu dozu adrenalina koja vam nedostaje. Bolje je da pričekate da nezadovoljavajući aspekti Venere prodju, uvidjećete da situacija nije toliko loša, koliko vi uzbudjenja elite. Na ljubavnom planu vas očekuju promjene, uzleti, padovi, prekidi, nove ljubavi i svakojakav miks druženja i čudnovatih veza. Već od 20. Juna imate priliku za iznenadne romantične prilike, ali će većina veza koje ostvarite ovo ljeto biti kratkog daha. Težina ovog ljeta pada vam na ‘izbor prijatelja’. Konačno je vrijeme da polažete ispite u ovoj oblasti. Odaberite samo nekolicinu za koju znate da su vam provjereni. Držite se starijih i mudrijih, jer vas mladji mogu odvući u ekscese. Od 23. Juna ćete biti u pravom raspoloženju, a dobro su vam aspektovana putovanja, ispiti-fakulteti ili izučavanje bilo koje nove oblasti. Svakako, uspjeha će imati oni koji se bave bilo kojim sportom ili vrstom vanjskih aktivnosti. Na poslu osjećate ogroman pad energije i zadatke obavljate s naporom. Izbjegavajte svadje sa šefovima i ženama na poslu oko 26. Juna, biće vam povrijedjen ponos!
Dobar period za putovanja, pisma i komunikacije vas očekuje od 26. Juna, a šanse za upoznavanje osobe za vaznosti za vas život 28. Juna. Osoba koja u ovom periodu udje u vas život imaće pozitivne efekte na vase životne planove. Neki od Strijelaca mogu uploviti i u bračne vode, kraj Juna je povoljan za to, planete ukazuju na dugotrajne, karičke, veze koje se ostvare u ovom periodu.

Posebno ćete biti emotivno sojetljivi oo 1. Jula. Odnosi s partnerom neće bas stimati najbolje. Usljed vase preosjetljivosti mozete odgurnuti onog koji je bolji za vas, a prihvatiti nekog drugog samo radi uzbudjenja. Preporuka za ovo ljeto vama je – suzdržite se od uzbudjenja, plovite mirnijim vodama.

Od 04.- 7. Juna vam se pružaju prilike za nova poznanstva, posjete rodjacima i druženje, kao i kraća putovanja. Pazite na sumnjive obroke oko 7. Juna, suzdržite se alkohola, kao i uzimanja lijekova, moze doci do trovanja. U krajnjem slučaju, ako osjetite da ste psihički potonuli, to je prolazan uticaj Mjeseca u Ribama. Opustite se uz ugodnu muziku ili film, kao i posjetu pozorištu ili nekom kulturno-umjetničkom programu. Ovo je dobrar period za odmor uz more i osluškivanje njegovih vibracija, koje će vam izuzetno goditi da vratite energiju. Oni koji su odlučili Juli provesti radno, puno povoljnije situacije vas očekuju od 07. Jula, a većinu projekata i poslova ćete uspjeti s lakoćom završavati. Pomoć očekujte od starijih kolega i prijatelja. Poslušajte njihov mudar savjet.

Ljubavna iznenadnja dešavanja, zaljubljivanja i ‘ grom iz vedra neba’ pa pravo u vase srce ćete osjetiti u periodu od 09.-12. Jula,kao i oko 15. Jula. Ako prihvatite nove veze samo kao dobru zabavu proćićete bez ‘slomljenog’ srca. Druga polovina Jula pogoduje ljubovanju, seksualnim vezama, ali ne i trajnom vezivanju. Od 19. Jula očekujte čudne posjete iz inostranstva ili ako pak putujete u inostranstvo, sreti ćete neke osobe koje poznajete od ranije. Ugodna iznenadjenja i poruke/vijesti očekujte oko 20. Jula.

Puno povoljniji period za vas nastupa od 22. Jula, ulaskom Sunca u vatrenog Lava, što će povećati vasu popularnost u društvu, kao i vasu energiju. Ovim nastupa pravi ljetni ‘party’ za vas, druženje, izlasci, prijatelji..Veze i odnosi vam se popravljaju od 29. Jula, i možete da uživate sve do 06. Augusta u ugodnom raspoloženju. Ipak, koliko god blistali u društvu, nastojte dio Augusta provesti s ukućanima. Od 15. Augusta vam također poguduju putovanja, kao i studije, popularnost i uspjeh. Ako u ovom periodu poželite odustati od zacrtanih ciljeva zbog prepreka koje su se ukazale, ne činite to, već samo udvostručite snage i strpljenje. Drugu polovicu Augusta ostavite za planove, jer ćete od toga imati kasnije koristi na poslu i vasoj karijeri uopće. Od 20. Augsta vam se također ukazuju prilike za izlaske, druženje i provode. Ljubavi su na klimavim nogama, vise pogoduje prijateljskim vezama. Od 24. Augusta mozete osjetiti pad energije. Kraj Augusta dočekujete potonuli i totalno iscrpljeni!

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s