Sa astrologom putem SKYPE-a


Dragi moji korisnici,

Zelim Vas obavjestiti da sam vam u 2012. u potpunosti dostupna za razgovore putem Skype-a.

Ovaj vid komunikacije s Vama se pokazao kao najbolji te sam odlučila da ga kao takvog i promoviram.

Naime, zadovoljstvo korisnika je najveće kad imaju verbalni interakciju sa astrologom te mu mogu postaviti pitanja na koja ih najviše zanima odogovor zvijezda. Dakle, mnogi znaju da nisam od astrologa koji ‘škrtare’ na vremenu te se moja nova astro usluga odnosi na:

1. Tumačenje vašeg Natal/Tranzit/Solar/Progres horoskopa, a sve u razgovoru u trajanju 2h (120 minuta) po cijeni od 100,00 KM (50,00 EURO)

ili 

2. Tumačenje vašeg Natal/Tranziti- odgovori na trenutne probleme i aktualna pitanja i situacije koje vas zanimaju, u trajanju 1h (60,00 minuta) po cijeni od 50,00 KM (25, 00 EURO)

ili

3. Tumačenje vašeg Natal/Tranziti- odgovori na trenutne probleme i aktualna pitanja i situacije koje vas zanimaju, u trajanju pola sata (30,00 minuta) po cijeni od 25,00 KM (15, 00 EURO)

Kroz iskustvo s korisnicima u proteklom periodu pokazalo se da i vama najbolje odgovara vid direktne komunikacije jer  ‘papir ne moze odgovoriti ako ga nesto upitate’.

Potrebno je da narucite svoj Natal/Tranzit/Solar/Progres horoskop , zatim dogovaramo vaš  Skype termin u kojem ćete dobiti naručenu analizu uz direktne odgovore astrologa na sva vaša ‘ostala’ pitanja.

U direktnom razgovoru sa mnom saznajte odgovore na sva pitanja i dileme koje imate u svom životu i što je najvažnije preporuke zvijezda koji je pravi, najbolji i najjednostavniji način da prebrodite svaku prepreku.

Sve informacije mozete dobiti putem emaila: astropraksa@gmail.com

Sretnu i uspješnu 2012. želi vam Vaš astrolog

Azra Pleše

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s