Ostvarena moja predvidjanja za OKTOBAR 2011 Hapšenje Gadafija, potres u Turskoj, napad na ambasadu SAD u Sarajevu


U prilogu su linkovi s dogadjajima koje sam najavila da ce se desiti u Oktobru. Linkovi su postavljeni tačno iznad dijela teksta na koji se odnose. Uskoro predvidjanja za NOVEMBAR 2011. (orginalni tekst pročitajte u predvidjanjima za Oktobar 2011, objavljenim sredinom proteklog mjeseca)

Ulaskom u oktobar 2011 planetarne konstalacije nam donose izdasniji period. Prosiruju se mogucnosti za videnje ‘Velike slike’ vise nego u prethodnom periodu.

I dalje nebeska konstalacija Jupitera i Plutona povecava prilike za zaradu, ali previse aspekata s Neptunom dovodi i do povecanja naših ocekivanja, s toga je neophodno ostati prizemljen i realan koliko god je to moguce.

Sunce, Venera i Merkur u bliskom aspektu sa Saturnom u prvoj dekadi mjeseca ukazuju na poboljšanje parnerskih i bracnih odnosa (posebno Vagama koje su trpile duži period).

Ovnovima je i dalje klimavo, a najviše zbog prisustva Urana u njihovom znaku koji ce stimulirati želju za promjenama na svakom planu.

Vodolije ce i dalje bivati zanesene, a najbolje prilike im se otvaraju ukoliko se odluce na putovanja u daleke zemlje ili na realizaciju projekata koje vec dugo planiraju.

Bikovi svakako rješavju svoju financijsku situaciju i ovo je godina u kojoj se mijenja njihova filozofija zivota.

Lavovi ce u ovom mjeseu biti posebno dinamicni zbog prisustva Marsa u njihovom znaku, potrebno je da pripaze na srce, odnosno manje se izlažu stresu te se posvete fitnessu ili dr. vidu fizickih aktivnosti u cilju poboljšanja zdravlja.

Strijelceve ocekuju nova uzbudjenja, samo trebaju više odlucivati razumom nego biti vodjeni emocijama. Jarcevima se polako odmotava klupko pa su sve tendencije da projekti i planovi idu na bolje.

Neutralni znakovi mjeseca su Blizancim Rak, Djevica i Ribe.

Mundano gledano novi nemiri u svijetu uzrokovani prirodnim nepogodama pcinju od 10. oktobra. Na svjetskoj sceni se puno energije polaže na održavanje mira i harmonije.

Mjesec je svakako povoljan za investicije i ulaganja. Cijena zlata ce biti stabilna. Od 13. oktobra je moguce zaustavljanje jednog od vecih sukoba, ali to nece rezultirati trajnijim mirom.

Moguca smrt jednog od svjetskih uglednika.

http://www.oslobodjenje.ba/?id=20495

Financijske institucije ce obavjestiti javnost o novom valu krize i na svjetskoj ekonomskoj sceni ce s epojaviti mnoge špekulacije o cijenama. Veliki financijski divovi i brendovi ce se udružiti u cilju prevladavanja krize.

Mediji ce biti zatrpani skandalima u kojima su poznati u fokusu. Novi oružani sukobi i prirodne katastrofe (potresi) moguci su oko 21. oktobra.

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Svijet/Snazan-potres-u-Turskoj

Krajem mjeseca, tacnije od oko 27. oktobra ce se obznaniti informacije o velikim kriminalnim grupama, a moguca su i velika hapšenja i razbijanje mafijaških lanaca, kao i sklandali i dogadaji vezani za policiju ili vojsku.

Povecan je rizik od sukoba i žrtava pucnjave ili ranjavanja.

http://www.nacional.hr/clanak/118805/kalasnjikovom-na-americku-ambasadu-u-sarajevu

Pripremila

APlese

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s