KAKO SAZNATI za koga ću se udati?


20130828-085706-anniversaire-mariage-entete-2100-x-2100

 

U divnoj ste vezi, a Jupiter se sprema da uđe u vaše 7. polje. Eto prilike za brak. Ipak, kad jos niste sigurni onda se za udaju/ženidbu gledaju sljedeće nebeske konstalacije:

1. Najvažnije je šta govori Natalna karta, odnosno, kakve su mogućnosti za brak u natalnoj karti. Pogledajte šta imate u 4. kući, 7. kući i svakako sve planete u Vagi, koja je zadužena za odnose.

2. To isto je potrebno pogledati u Natalnoj karti partnera. Ukoliko kod partnera nema tendencija da bi se ‘skrasio’ teško da će do braka doći bez prisile.

3. Potrebno je pogledati Tranzite, kao i Solarni i Progresivni horoskop- nekad nam baš on daje odgovor da će do udaje doći baš ove godine.

4. Konstalacije Venere i Urana, daju brak na brzinu,kao i brzo zaljubljivanje. Ali kao sto sve s Uranom i biva, na klimavim je nogama. Uran je odnos sam po sebi i traži stalno zalaganje za održavanje braka/veze.

5. Astrologija i ‘dugu vezu’ smatra brakom!!! Tako da ako ste imali prethodno dugu vezu, ona može biti prikazana u vašoj karti kao prvi brak. Ipak je za mladelačke veze zaslužna 5. kuća, ali za sami brak ili sitaciju u kući su zaslužni 4. i 7. kuća.

6. Planete u Vagi više opisuju vašu težnju za brakom i odnosima.

7. U ženskoj karti se za prvi brak gleda Mars, a za drugi Sunce (koje je uvijek stabilnije, figura oca ) U muškoj karti se gleda Venera a zatim Mjesec (figura majke). Za treći brak posmatrajte situaciju u 11. kući i nj. vladara.

8.  Kao najbolja alternativa da će doći do braka izmedju dvije osobe najbolje je napraiti uporednu analizu. Partenerov ili vaš Jupiter padaju jednomu 4., a drugom u 7. kuću ili obrnuto, eto prilike za dug i stabilan brak. Ovo je u praksi potvrđeno!

Za koga ćete se udati? Za onog koga izaberete ili ko vas izabere! Ipak, je sve stvar slobodne volje. Ipak, slušajte svoje srce i unutrašnjih instikt. Oni nikad ne omanu. Kako god da se završi sve je dio lekcije koju moramo naučiti.

Advertisements

3 comments

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s