2 comments on “PLANETE NE POVLADJUJU, ONE PRIMORAVAJU

 1. Prvo najiskrenije zahvale sto ste me uputili vasoj prijateljici i astrologu, gospodji Azri Plese. Bas smo se juce nasle i provele divna 2-3 sata skupa. Bilo je prosto zadivljujuce s kojom naklonjenoscu i predanoscu mi je objasnjavala aspekte planeta u trenutku mog rodjenja,imala sam toliko pitanja i podpitanja, da kad sam dosla kuci, sve je vrvilo nekako pozitivnom energijom. Ja sam inace takode iz Sarajeva, tako da smo se ”slucajno’ i nasle, mada danas se nista slucajno ne desava.

  Samo sam potvrdila ono sto sam ocekivala, djevica u podznaku me pravo izvlaci…a racica me vraca osjecanjima, eh sad zamislite koja su to previranja i opozicije, hehe,bilo je i nekih hajmo reci ”uslovno” losih aspekata, ali sve skupa je veoma pozitivno, posto sam i ja osoba koja koraca pozitivno i smjelo kroz zivot. U svakom slucaju ostat cemo u kontaktu, a vama zelim sve najljepse pri daljem radu, usavrsavanju, zdravlju, porodici i svemu onome sto vas cini sretnom i zadovoljnom osobom,

  Srdacan pozdrav iz Sarajeva, Amna
  (http://anti-stres.actieforum.com)

 2. Draga Azra,
  moji komplimenti, kako si ovo lijepo opisala o natalnim kartama. Da,da sve naše svete knjige i tehnike nas uče da treba bolje da spoznamo ili upoznamo sebe. A sa natalnom kartom možeš dobiti osnovu i pravce pa udri braco razvijaj se kako hoćeš!
  Evo ponedjeljak je, ja sam imala prekrasan vikend sa Azrom, njenim i mojim sinom.
  Uglavnom stigla je Azra sa našim natalnim kartama, jako sam zadovoljna, tumačila mi je satima svaku” kuću” svaki ”trigon” upoređivala moju kartu sa kartom mog supruga i moje kćeri, ma šta reći sve je bajka! Osim što sam zadovoljna položajem mojih zvjezda i planeta prilikom mog rodjenja i što Azra kaže da sam intuitivno slijedila svoju natalnu kartu i razvila i iskoristila svoje potencijale, toliko me oduševio Azrin profesionalni pristup astrologiji. Od srca preporučujem svima da što prije stupe u kontakt sa Azrom da im ona ”virne” u zvijezde. Jutros sam ispričala mom timu o Azri i svi su zainteresovani da im Azra uradi karte. Tako draga Azra, ne raspakuj kofere, uskoro ćeš opet za Tuzlu, na opšte zadovoljstvo svih a pogotovo naših sinova!

  Tenzila (Tuzla)

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s